show text <

Vantage London’s new entrance and reception area is the first stage of a significant refurbishment project for the 100,000 sq ft of commercial office space for Threadneedle Property Investments.

The impressive new canopy, with a timber clad soffit and recessed LED strip lights, reaches elegantly into the double height reception adding impact and a streamlined aesthetic, linking outside and in. Below the extensive canopy, the double-height glazed wall and glass revolving door set floods the reception with diffused light, delivering an inviting and warm atmosphere upon arrival.

Internally, the new layout and high specification of materials and furnishing combine to create a vibrant and modern reception area in tune with the commercial tenants it is looking to attract.

The entrance now has a more pedestrian-friendly approach with a larger paved area and a narrowing and ramped road directly in front of the reception area finished in block paving that contrasts with the road. Low level bollards with integrated lighting protect and further illuminate the reception area