The Mille Completes

09-02-2017
​ | facebook | pinterest | save | print

External

The Mille is strategically located on the Great West Road in Brentford and sits alongside a number of multinational corporate occupiers including GlaxoSmithKline and BSkyB’s broadcasting campus. McKay Securities appointed Spratley Studios to design the refurbishment of 20,000 sq ft of The Mille building and work has now completed.

Internally, three floors of the building and the reception have been refurbished. The scheme included external landscaping and recladding works to outbuildings, alterations to vehicle and pedestrian flows, new signage and building identity, addition of cycle parking, new external lighting and soft landscaping. 

Architect Lydia Unwin said “The reception and entrance areas are key to influencing how people feel about and interact with a building. At The Mille, we altered the flow into the building and rebranded the space; the materials palate includes wood and warm and soft materials which has really encouraged people to use and enjoy the reception space rather than simply passing through it. The final outcome is really successful.”

InternalReception

InternalReception2

Floorplate

Stay up-to-date

If you would like to receive regular news updates from Spratley Studios, sign up below: